05. 03. 2014

Prandelli går ind i kampen mod homofobi

Under aftenens kamp mellem Spanien og Italien vil den italienske landstræner, Cesare Prandelli, være iført et armbånd med regnbuens farver. Han sætter dermed fokus på et fodboldens store problemer, nemlig homofobi.

Når de Italienske viceverdensmestre i aften møder de forsvarende europa- og verdensmestre fra Spanien på Vicente Calderón i Madrid, vil den italienske landstræner, Cesare Prandelli, være iført et armbånd med regnbuens farver. Armbåndet sætter fokus på et fodboldens helt store problemer, nemlig homofobi.
 
Med armbåndet sætter Prandelli igen homofobi i fodboldverden på dagsordnen. Tidligere på sæsonen gjorde flere professionelle fodboldspillere det samme, da de med spillede regnbuefarvede snørebånd. Når de Italienske viceverdensmestre i aften møder de forsvarende europa- og verdensmestre fra Spanien på Vicente Calderón i Madrid, vil den italienske landstræner, Cesare Prandelli, være iført et armbånd med regnbuens farver. Armbåndet sætter fokus på et fodboldens helt store problemer, nemlig homofobi.
 
Med armbåndet sætter Prandelli igen homofobi i fodboldverden på dagsordnen. Tidligere på sæsonen gjorde flere professionelle fodboldspillere det samme, da de med spillede regnbuefarvede snørebånd. 

Tilbage