Se billeder fra Årets Fodboldfest 2011

28. 12. 2011

Vi har samlet en række billeder fra Årets Fodboldfest 2011 på Crowne Plaza Copenhagen Towers. Se dem her.

LÆS MERE

Suarez-sagen: Spillerforeninger støtter dom

22. 12. 2011

Gordon Taylor, direktør i den engelske spillerforening, støtter fodboldforbundets otte dages karantæne til Luis Suarez, som han kalder et meget stærkt budskab til omverdenen. Formand i Spillerforeningen, Thomas Lindrup, er enig.

LÆS MERE

Suarez-sagen: FA agerer mod racisme

21. 12. 2011

Giv Racismen Det Røde Kort støtter det engelske fodboldforbunds karantæne til Luis Suarez for at have ytret sig racistisk over for Patrice Evra. FA har undersøgt sagen grundigt og tager et klart standpunkt.

LÆS MERE

Video: FIFPro Winter Tournament 2011 Giver Racismen Det Røde Kort

16. 12. 2011

Giv Racismen Det Røde Korts afdelinger i Skandinavien deltager også i FIFPro Winter Tournament 2011 i Oslo. Hvor også spillerne tager afstand fra den racisme der har plaget europæisk fodbold i år.

LÆS MERE

Video: Nye kontrakter er målet i Oslo

16. 12. 2011

Både spillerne og arrangørene håber på, at så mange som mulig får nye kontrakter efter at have deltaget i FIFPro Winter Tournament 2011.

LÆS MERE

Norsk fodboldspiller står frem som ludoman

14. 12. 2011

Sogndal-spilleren Ørjan Hopen åbner op om sit ludomani-problem efter at have fået alvorlige trusler om fysisk vold.

LÆS MERE

Dom i kroatisk sag om match-fixing

14. 12. 2011

Tidligere fodboldspillere og klubpersoner fra tre kroatiske klubber blev i går idømt op til 10 måneders fængsel plus en bøde. De tre bagmænd fik hver ét års fængsel samt en bøde på 1 million euro tilsammen.

LÆS MERE

Elitesportsudøvere skal blive endnu bedre til at uddanne sig

13. 12. 2011

I fremtiden vil flere unge tage både en ungdomsuddannelse og en videregående uddannelse. Elitesportsudøverne bør tage udfordringen op og ruste sig til livet efter sporten.

LÆS MERE

Gratis webinar med Arne Nielsson: Viljen til sejr

13. 12. 2011

Deltag på web-seminaret "Viljen til sejr", og hør Arne Nielsson fortælle om coping og andre værktøjer til at blive stærkere og bedre på jobbet og i privatlivet.

LÆS MERE

Spillerforeningen søger SALGSCHEF med boldøje

09. 12. 2011

Spillerforeningen, elitefodboldspillernes fagforening, søger til snarlig tiltrædelse en salgschef med et stærkt sælgergen.

LÆS MERE

Mads Øland: "Vi skal stoppe matchfixing ved havelågen"

08. 12. 2011

Spillerforeningens direktør, Mads Øland, deltog i går i et interview på TV2 Lorry om matchfixing, der stadig er et udbredt problem i fodbold.

LÆS MERE

Video: Anders Kaagh har fundet sig selv som spiller

08. 12. 2011

Årets Profil i 2. Division Øst har fundet sig selv som spiller efter 2 års pause fra fodboldverdenen. Nu drømmer han om igen at spille Superliga fodbold.

LÆS MERE

Video: Absalonsen er klar til festen

07. 12. 2011

FCK-spilleren, Johan Absalonsen har lagt bar-taktikken forud for Årets Fodboldfest, hvor der skal snakkes om alt andet end fodbold.

LÆS MERE

Video: Jeppe Curth nyder at slappe af til Årets Fodboldfest

07. 12. 2011

Jeppe Curth holder af de gode historier og den afslappede stemning ved Årets Fodboldfest.

LÆS MERE

Video: Søren Rieks om prisen som Årets Profil i 1. Division

07. 12. 2011

Søren Rieks blev i mandags kåret som Årets Profil i 1. Division ved Spillerforeningens årlige fest for medlemmerne. KanalSport interviewede spilleren, der vil spille Esbjerg tilbage i Superligaen.

LÆS MERE

Video: N'Doye drømmer om større liga

07. 12. 2011

Ved Årets Fodboldfest 2011 fik Dame N'Doye overrakt prisen som Årets Profil i Superligaen. Kanalsport fangede senegaleseren til en snak. Bl.a. drømmer N'Doye om at komme til at spille i en større liga.

LÆS MERE

Lettere at blive løst af kontrakt i Spanien

07. 12. 2011

I forbindelse med den spanske spillerstrejke i august måned blev den spanske spillerforening (AFE) og ligaen (LFP) enige om en ny procedure, hvis en spiller ikke får udbetalt sin løn af klubben.

LÆS MERE

FIFPro: Mållinje-teknologi er et vigtigt skridt

07. 12. 2011

FIFPro støtter FIFAs indførelse af mållinje-teknologi ved VM-slutrunden i Brasilien i 2014. Samtidig opfordrer FIFPro også FIFA til at se på, hvorvidt brug af videooptagelser kan afhjælpe andre tvivlsspørgsmål i fodbold.

LÆS MERE

Lyngby og AC Horsens: Giv Racismen Det Røde Kort!

02. 12. 2011

I forbindelse med efterårets sidste kamp giver Lyngby og AC Horsens racismen det røde kort. De to hold og kampagnen Giv Racismen Det Røde Kort vil med eventet gøre opmærksom på, at racisme stadig er et problem i fodbold.

LÆS MERE

FIFPro: Vold mod fodboldspillere er uacceptabel

30. 11. 2011

FIFPro harcelerer mod det russiske fodboldforbund efter overfaldet på den russiske spiller Spartak Gogniev. Spilleren selv har fået en bøde og en lang karantæne, mens synderne har fået en meget mild straf.

LÆS MERE

Stor interesse for FIFPro Online Academy

25. 11. 2011

Over dobbelt så mange som ventet er optaget i FIFPro Online Academy, der giver elitesportsudøvere mulighed for at tage en online bacheloruddannelse i Sport Management.

LÆS MERE

Blatter-sagen starter brasiliansk kampagne mod racisme

25. 11. 2011

På baggrund af Sepp Blatters udtalelse i sidste uge om, at der ikke findes racisme i fodbold, har det brasilianske fodboldforbund (CBF) startet en kampagne mod racisme.

LÆS MERE

Bred kritik af Morten Olsen

24. 11. 2011

Morten Olsens udmelding om at racistiske kommentarer under kampe er af mindre betydning har medført bred kritik.

LÆS MERE

Uddannelse og elitesport går hånd i hånd

23. 11. 2011

De seneste år er der sket en markant ændring i især fodboldspillernes holdning til uddannelse. Før i tiden var en fuldtidskontrakt ikke lig med uddannelse ved siden af sporten, men det har ændret sig.

LÆS MERE

FIFPro støtter kroatiske spillere, der nægtede at spille

22. 11. 2011

FIFPro giver sin fulde støtte til de professionelle spillere i den kroatiske klub, FC Karlovac, efter at spillerne i weekenden nægtede at rejse til Rijeka for at spille ligakamp mod FC Rijeka.

LÆS MERE

Bag om arrangement Dansk Erhverv (København)

22. 11. 2011

Næste netværksmøde i København er et bag om arrangement i Dansk Erhverv den 5. december. Tag med til Årets Fodboldfest bagefter.

LÆS MERE

FIFPro foreslår ændringer af whereabouts-systemet

21. 11. 2011

FIFPro foreslår en række ændringer til WADA's whereabouts-system. Det skal sikre, at spillerne undgår krænkelser af deres privatliv samtidig med, at man kan undgå en ny Club Brügge-sag.

LÆS MERE

Video: Hvorfor er netværk vigtigt?

21. 11. 2011

Elitesportsudøverne deltager i netværksmødet for at lære at bruge deres netværk, når sportskarrieren er slut, og den civile verden kalder.

LÆS MERE

Video: Deltagere om SPORTSALUMNI.dk

21. 11. 2011

Hør hvorfor en række medlemmer af SPORTSALUMNI.dk er en del af netværket for sportsudøvere. Håndboldspillerne Camilla Transel, Simon Kristiansen og Susan Andersen fortæller.

LÆS MERE

Opdateret: Spillerforeninger går sammen i kampen for sportsudøveres rettigheder

21. 11. 2011

Repræsentanter fra over 100 spillerforeninger verden over er gået sammen om at danne en ny paraplyorganisation for at stå stærkere i kampen for sportsudøveres rettigheder. Læs erklæringen her.

LÆS MERE