11. 08. 2009

Turnering for kontraktløse fodboldspillere en succes: fem nye kontrakter

Kun en måned efter at den internationale turnering for kontraktløse fodboldspillere har fundet sted, har hele fem danske spillere ud af en trup på 16 skrevet under på nye kontrakter. Derudover forhandler en række andre spillere eller er amatørspillere.Det blev ikke kun til en flot andenplads i den stærkt besatte FIFPro Tournament 2009 for det danske hold. For flere spillere er det også lykkedes at opnå det, som turneringen går ud på: At skrive under på en ny kontrakt.

Følgende spillere har skrevet under med en ny klub:
Anders Qvist, Kristiansstad i Sverige
Jeppe Brandrup, Lyngby BK
Nicolaj Mikkelsen, FC Roskilde
Morten Bech Andersen, Skive IK
Mohammed Abdalas, Kristiansstad i Sverige

Projektleder og træner, Kresten Blæsild, glæder sig over udviklingen, men er ikke overrasket over succeshistorierne: ”Det er dejligt at se, at det nytter noget, at vi afholder sådanne arrangementer. Eksponeringen af spillerne har været helt i top og holdets niveau på et rigtigt højt niveau. Med det in mente vil jeg sige, at det var kommet bag på mig, hvis det ikke havde udmøntet sig i en række nye kontrakter.

Udover de nævnte spillere er en række andre spillere i gang med at forhandle kontrakter på plads eller har skrevet under på en amatørkontrakt.

Du kan se hele den danske trup til FIFPro Tournament 2009 her.Det blev ikke kun til en flot andenplads i den stærkt besatte FIFPro Tournament 2009 for det danske hold. For flere spillere er det også lykkedes at opnå det, som turneringen går ud på: At skrive under på en ny kontrakt.

Følgende spillere har skrevet under med en ny klub:
Anders Qvist, Kristiansstad i Sverige
Jeppe Brandrup, Lyngby BK
Nicolaj Mikkelsen, FC Roskilde
Morten Bech Andersen, Skive IK
Mohammed Abdalas, Kristiansstad i Sverige

Du kan se hele den danske trup til FIFPro Tournament 2009 her.