29. 09. 2006

Sag om Vejle BK's bortvisning af Lennart Lynge Larsen ender i voldgiftsretten

Der blev ikke fundet nogen løsning på mæglingsmødet mellem Divisionsforeningen og Spillerforeningen i sagen om bortvisningen, og derfor skal sagen finde sin afgørelse i Fodboldens Voldgiftsret.

Der blev ikke fundet nogen løsning på mæglingsmødet mellem Divisionsforeningen og Spillerforeningen i sagen om bortvisningen, og derfor skal sagen finde sin afgørelse i Fodboldens Voldgiftsret.- Vi ville af hensyn til Lennart Lynge Larsen naturligvis gerne have fundet en løsning på mæglingsmødet, men da vi ikke kunne blive enige, må vi så tage sagen videre til voldgiftsretten. Der forventer jeg, at der vil falde en afgørelse inden for to måneder, udtaler Mads Øland, direktør i Spillerforeningen.

Læs mere om sagen:

Sag om Lennart Lynge Larsen sendt videre til mæglingsmøde


Spillerforeningen søger forlig med Vejle BK i bortvisningssag 

- Vi ville af hensyn til Lennart Lynge Larsen naturligvis gerne have fundet en løsning på mæglingsmødet, men da vi ikke kunne blive enige, må vi så tage sagen videre til voldgiftsretten. Der forventer jeg, at der vil falde en afgørelse inden for to måneder, udtaler Mads Øland, direktør i Spillerforeningen.

Læs mere om sagen:

Sag om Lennart Lynge Larsen sendt videre til mæglingsmøde


Spillerforeningen søger forlig med Vejle BK i bortvisningssag 

Tilbage