01. 06. 2006

LO Plus klar med nye tilbud til Spillerforeningens medlemmer

Med den nye tilbudsordning kan medlemmer få alt fra rabatter på brillestel til billige mobilabonnementer

Som medlem af Spillerforeningen er du også medlem af fagforeningen LO og har på denne måde adgang til en stor mængde tilbud gennem LO Plus-ordningen.

Mange af tilbudene kræver, at du fremviser dit LO Plus-kort, så sørg for at have det på dig, når du er i byen.

Du kan downloade en fuld oversigt over tilbudene her:

Tilbudsbrochure

Derudover kan du læse om LO Plus på hjemmesiden:

www.loplus.dk

Du kan downloade en fuld oversigt over tilbudene her:

Tilbudsbrochure

Derudover kan du læse om LO Plus på hjemmesiden:

www.loplus.dk