13. 06. 2006

Kondolence

Dansk fodbold har mistet Rasmus Green efter et dødsfald på træningsbanen.

Dansk fodbold har mistet Rasmus Green efter et dødsfald på træningsbanen.Spillerforeningen vil gerne udtrykke vores dybe medfølelse til Rasmus Greens pårørende, der har mistet en far og en kommende ægtemand. Rasmus Green var en vellidt og værdsat holdspiller, og han vil blive savnet både til træning og som en kammerat.

- Det er en tragisk hændelse, der ikke burde kunne ske for nogen på 26 år. Det er naturligvis især smerteligt for Rasmus' familie, og jeg håber, at spillerne kan hjælpe dem i denne svære tid, siger Thomas Lindrup, formand for Spillerforeningen.