31. 07. 2006

AB-koryfæer genforenes i mindekamp

De sidste brikker er ved at falde på plads omkring mindekampen for Rasmus Green, der afvikles onsdag d. 2. august kl.19.00 på Næstved Stadion.Det er lykkedes arrangørerne at samle en række af de mest fremtrædende AB-spillere gennem de seneste år, som i første halvleg af kampen skal op imod Brøndbys SAS-liga-mandskab. Anden halvleg står mellem Brøndby og Næstveds 1. divisionshold. AB-spillerne repræsenterer et mix af tidligere 1. holdsspillere suppleret med spillere fra de AB-ungdomshold, Rasmus Green spillede på. Jan Hoffmann og Claus Belling er udtaget på målmandsposten, mens Rene Henriksen, Jesper Sørensen og Jakob Mørkeberg danner forsvarskæden. Brian Steen Nielsen, Peter Knudsen og Morten Andersson udgør midteraksen, mens Tommy Løvenkrands og Michael Larsen er placeret på kanterne. Angrebsduoen består af Mohamed Zidan og Phillip Andersen, mens man på bænken finder Michael Johansen, Rasmus Jørgensen samt Oliver og Lucas Dandanell.
Trøjer samt andre eksklusive artikler fra kampen kan erhverves på internet-auktionen, som man finder på www.naestvedboldklub.dk/auktion. Billetter til kampen koster 60 kroner, og kan købes i indgangen eller på www.sjbilletten.dkDet er lykkedes arrangørerne at samle en række af de mest fremtrædende AB-spillere gennem de seneste år, som i første halvleg af kampen skal op imod Brøndbys SAS-liga-mandskab. Anden halvleg står mellem Brøndby og Næstveds 1. divisionshold. AB-spillerne repræsenterer et mix af tidligere 1. holdsspillere suppleret med spillere fra de AB-ungdomshold, Rasmus Green spillede på. Jan Hoffmann og Claus Belling er udtaget på målmandsposten, mens Rene Henriksen, Jesper Sørensen og Jakob Mørkeberg danner forsvarskæden. Brian Steen Nielsen, Peter Knudsen og Morten Andersson udgør midteraksen, mens Tommy Løvenkrands og Michael Larsen er placeret på kanterne. Angrebsduoen består af Mohamed Zidan og Phillip Andersen, mens man på bænken finder Michael Johansen, Rasmus Jørgensen samt Oliver og Lucas Dandanell.