70: På et klubbesøg fandt Allan og Patrick ud af, at den var helt gal i Jammerbugt FC

23. 06. 2022

Nogle røg på gaden. En fik slet ikke løn og blev sendt hjem til Nigeria. Andre fik ikke løn til tid tiden. Flere trænede fuld tid, men blev betalt en deltidsløn. Allan Reese og Patrick Kristensen udlægger kaosset i Jammerbugt FC.

LÆS MERE

Det er ikke den optimale løsning, at spillerne igen kun kan suspendere deres kontrakter

21. 06. 2022

Med den nye aftale om at kunne suspendere kontrakten frem til sommeren 2023, hvis man spiller i Rusland eller Ukraine, fjerner man ikke den usikkerhed, som fodboldspillerne lever i.

LÆS MERE

»Det handler ikke om scenarier, men om at vi intet har lært«

17. 06. 2022

Weekendavisens nye oplysninger om, hvad der skete i minutterne efter Christian Eriksens uhyggelige kollaps under EM for et år siden, fjerner fokus fra det vigtigste – nemlig at fodbolden fortsat intet har lært af episoden i Parken.

LÆS MERE

Mileta scorer i hver anden kamp. Nu scorer han også spillernes anerkendelse

09. 06. 2022

På lørdag får Mileta Rajovic et synligt bevis på, at han – ifølge spillerne – har været 2. divisions bedste. Han bliver nemlig hyldet som Årets Profil i 2. division inden Næstveds hjemmekamp mod AB.

LÆS MERE

To mesterskaber på to år: Nu scorer hun også personlig hæder

02. 06. 2022

Kyra Carusa har gjort et stærk indtog i dansk fodbold, siden hun for to år siden blev en del af kvindefodbold-projektet i HB Køge. Nu har spillerne i Gjensidige Kvindeliga kåret hende til Årets Profil. DBU og Spillerforeningen uddeler prisen i samarbejde med Hessel HiRE.

LÆS MERE

Hvordan vil du bruge din sommer?

30. 05. 2022

Ønsker du at bruge noget af sommeren på at forberede dig selv til den nye sæson, eller ser du værdien i at genoptræne sammen med andre fodboldspillere? Så er vores preseason-træning helt sikkert et tilbud for dig.

LÆS MERE

Topscorer scorer prisen som Årets Profil i 1. division

23. 05. 2022

For andet år i træk er der hæder til Mathias Kristensen. Spillerne i 1. division peger på Nykøbing-topscoreren som Årets Profil. Kristensen løber med 25 procent af stemmer, foran AC Horsens’ Casper Tengstedt på andenpladsen og Tonni Adamsen fra FC Helsingør på tredjepladsen.

LÆS MERE

Spillerne har valgt Pep Biel til Årets Profil i 3F Superliga

19. 05. 2022

Hver fjerde spiller i 3F Superliga skrev Pep Biel, da de skulle stemme på, hvem, de synes, har været bedst over hele 2021/2022-sæsonen. FCK-profilen vinder prisen foran superligatopscorer Nicklas Helenius og FC Midtjyllands Evander. DBU og Spillerforeningen uddeler prisen i samarbejde med Hessel HiRE.

LÆS MERE

Anførere hylder Danmarks Bedste Bane: »Hvert et græsstrå er klippet til med en neglesaks«

06. 05. 2022

Brøndby Stadion får masser af roser med fra udeholdenes anførere. Samtidig ærgrer de sig over, at der er så stor forskel på banerne i Superligaen.

LÆS MERE

Græstæppet på Brøndby Stadion er igen Danmarks bedste

05. 05. 2022

Superliga-anførerne peger for andet år i træk på Brøndby Stadion som Danmarks Bedste Bane. Ceres Park i Aarhus tager andenpladsen, mens det igen i år er kunstgræsbanerne hos FC Nordsjælland og Silkeborg IF, der bliver hårdest bedømt.

LÆS MERE