62: Højbjerg om sommerens mentale rutsjebanetur: Meget heftigt som spiller og som menneske at opleve

05. 01. 2022

PODCAST: Det var et nationalt traume. Og en national ekstase. En proces, hvor Herrelandsholdets DNA blev blottet. Pierre-Emile Højbjerg sætter ord på sommerens mentale rutsjebanetur.

LÆS MERE

Vi ønsker medlemmer og samarbejdspartnere god jul og godt nytår

22. 12. 2021

Kontoret holder lukket mellem jul og nytår. Vi åbner igen mandag den 3. januar 2022.

LÆS MERE

61: Mæhles himmelflugt: Fra træningsspiller til folkeeje

20. 12. 2021

PODCAST: Han forhandlede selv sin kontrakt i AaB uden at have noget at forhandle med. Nu er han millioner af kroner værd. Joakim Mæhles kometkarriere har gjort ham til folkehelt. Men han har slået sig på vejen mod toppen.

LÆS MERE

OB-duo bruger ProTreatment-tilbud i deres genoptræning: »Fedt at komme ud og prøve lidt nyt«

15. 12. 2021

Mens resten af truppen er gået på ferie, knokler Christian Vestergaard og Mikkel Hyllegaard til Spillerforeningen x ProTreatment-træningerne for at hente ekstra procenter i bestræbelserne på at komme tilbage fra knæskader.

LÆS MERE

Brøndby Stadion scorer igen højest karakter ved vinterpausen

07. 12. 2021

Superligaanførerne har spillet på det bedste underlag i efterårssæsonen på Brøndby Stadion. Oprykkerne i Viborg FF imponerer med den næstbedste bane, mens kunststofbanerne igen ligger sidst.

LÆS MERE

Papirbjerg og tre brud kræver sin mand

30. 11. 2021

Efter et alvorligt sammenstød i en fodboldkamp skulle Hvidovre-spiller kæmpe for at få erstatning. Han ville selv, men det fortryder han i dag.

LÆS MERE

60: Mikkel Rygaards vej ud af polsk kaos

25. 11. 2021

Podcast: Lønnen kom sjældent til tiden. Til sidst kom den slet ikke. Med Spillerforeningens hjælp kom Mikkel Rygaard ud af sin kontrakt i polske LKS Lodz efter knap et år i klubben. Et kaotisk ophold, der afskrækker ham fra udlandet. Hør hans historie i den her udgave af Spillerforeningens podcast.

LÆS MERE

Angribere og forsvarsspiller kæmper om titlen som Årets Kvindelige Fodboldspiller

24. 11. 2021

Pernille Harder, Signe Bruun og Rikke Sevecke. Det er de tre spillere med flest nomineringer. Dermed skal de danske spillere afgøre, hvem af de tre, der skal hyldes som Årets Kvindelige Fodboldspiller 2021 den 8. januar 2022 til DR’s sportsgallashow i Boxen.

LÆS MERE

Kjær, Mæhle eller Højbjerg: Hvem har været årets bedste?

23. 11. 2021

De danske fodboldspillere har fundet de tre kandidater, der skal kæmpe om titlen som Årets Mandlige Fodboldspiller 2021 i Danmark.

LÆS MERE

Vest var bedst – igen

05. 11. 2021

Med Rieper ved roret kom jyderne tilbage på tronen med en overbevisende sejr ved EY Masters DM i Golf for Fodboldspillere.

LÆS MERE